Тази седмица Мон Дьо ни среща с повелителката на талантите Саня

...
Тази седмица Мон Дьо ни среща с повелителката на талантите Саня
Коментари Харесай

Армутлиева призна защо отказа на Слави да стане министър

Тази седмица Мон Дьо ни среща с повелителката на талантите Саня Армутлиева.

“Аз нямам музикални корени. Животът по случайност ме хвърли в музикалния бизнес ”, напомня си Армутлиева началото на своята кариера в музиката. 

“Не ме е боязън от неуспехите, само че не ги обичам. Опитвам се да ги избегна с една доста елементарна тактика и тя е - подготовка. Подготовката е вяра за мен във всяко едно нещо, което върша ”, споделя продуцентът за триумфите и неуспехите в своята кариера. 

През 2021 година Армутлиева получава покана от водача на Има Такъв Народ да стане културен министър. Тя приема, а по-късно отклонява предлагането. 

“Не го бях приела на изцяло. Имаше един миг, в който си споделих, че може би, настава време, в което би трябвало да се откажеш от себе си и да си подготвен да направиш нещо, което те надвишава, нещо, което има значение за по-голяма група хора. Мисля, че хората, които влизат в политиката с некомерсиални цели - се жертват ”, разяснява тя. 

“Отказах, тъй като инстинктивно усетих, че няма дух на заедност сред свестните, които имаше късмет да поемат ръководството. Освен това, аз не съм част от никакъв политически и стопански кръг. Аз съм някакъв тип новобранец ”, изясни Армутлиева своя отвод. 

“Аз одобрявам Наско. Стана ми мъчително за цялата завист, която се изля върху него ”, споделя Армутлиева за сегашния културен министър Атанас Атанасов. “Смятам, че той е благ, учтив и почтен човек. Мисля, че това е един различен взор към смяната. Мисля, че той има късмет да реализира доста промени ”. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР